Om artiklerne:
Der er skrevet meget brugbart materiale både online og offline, der har direkte relationer til de produkter vi fører her på www.plejeprodukter.dk.

Her har vi et udsnit af online artikler der vedrører vores produkter. Vi har inddelt henvisningerne i kategorier for nemhedens skyld.

Aloe Vera:

Oestrogen.dk om Aloe Vera
…… Egypterne kaldte den “the plant of immortality”, indianerne for “the wind of heaven”. Trods dens noget bistre ydre er Aloe vera planten en nærmest guddommelig skabning. Dens helende gelemasse har været kendt og brugt i årtusinder, og listen over plantens positive virkning er med tiden blevet uendelig lang……
Læs hele artiklen her

DR.dk (DR2)
……Allerede i oldtiden blev aloe vera brugt til skønhedspleje.
Ifølge historiebøgerne kom dronningerne Cleopatras og Nefertitis skønhed af det daglige brug af aloe vera.
Aloe vera blev også brugt som sårhelende middel……
Se mere på dr.dk

Vitamindoktor.com om Aloe Vera
…..Aloe er betegnelsen for en planteslægt med ca. 350 arter, der vokser i de tørre, tropiske egne af Afrika, Arabien og Madagaskar. I Skandinavien dyrkes flere arter som stueplanter, hvor man i mange hjem tidligere brugte saften mod brandsår og eksem…..
Læs hele artiklen her

Erhvervs Magasinet “Dental” om Aloe Vera Tandpastaen fra LR
….. “Jeg forsøgte mig med aloe-vera tandpastaen, fordi man sagde, at den kunne understøtte helingsprocessen” fortæller Anne Plasmann. “Efter omkring to måneder kunne jeg konstatere, at jeg fik færre og færre blister. Før kunne der være …..
Læs artiklen: Aloe Vera og Flour

PlejeProdukter.dks Aloe Vera sortiment er stort og omfatter både, Aloe Vera drikkegel, Aloe Vera solcreme, Aloe Vera ansigtscreme, Aloe Vera tandpasta og nu også Aloe Vera plejeserie til dyr.

Aloe Vera Drikkegel:

Scleroseforeningen om Aloe Vera drik
…… Aloe vera har vævsopbyggende egenskaber, der kan opbygge væv i mave, tyndtarm og tyktarm. Undersøgelser har vist at aloe vera støtter produktionen af fibrioblaster i forbindelse med ny vævsdannelse. Desuden har aloe vera antiinflammatoriske(“betændelseshæmmende”) og smertestillende egenskaber, der alt i alt kan fremme at slimhinden heles igen. Derudover har polysacchariderne (sukkerstoffer=kulhydrater, der sidder mange sammen) i aloe vera juice mange egenskaber, der forstærker fordøjelsessystemet.

Polysacchariderne forbedrer aktiviteten af immuncellerne, hvilket betyder at immuncellerne bliver bedre til at eliminere bakterier og virus og udskille affaldsstoffer. Aloe vera bidrager til næringstofoptagelse. Aloe vera forbedrer fordøjelsen og slimhinden i fordøjelsessystemet, som vil forbedre næringsstofoptagelsen generelt, hvilket er et problem for mange scleroseramte……

Ovenstående artikel er desværre ikke tilgængelig længere, grundet ændringer i strukturen på scleroseforeningens hjemmeside.

Her på plejeprodukter.dk tilbyder vi Aloe Vera drikken “life essence” i 3 forskellige smagsvarianter.

Læbestift:

MetroExpress
…… Mens historierne om finanskrisens ofre vælter frem i medierne, er der ét forbrugsgode, der overlever: Læbestiften.

I USA opererer man med begrebet “lipstick index”, som beskriver tendensen til, at salget af makeup og kosmetik ikke falder i trængte økonomiske tider. Tværtimod er der stigende interesse for hverdagens små luksusprodukter, når pengene er små. I stedet for at bruge de sparsomme kroner på dyre kjoler, sko, tasker og fladskærme vælger mange nemlig at forkæle sig selv med cremer og makeup.
……
Da metoexpress ikke længere har artiklen i deres arkiv henviser vi til spændende læsning om “lipstick index” på Thisismoney.co.uk Læs hele artiklen her

Vi har et stort udvalg af læbestifter i mange forskellige farver.