Bliv forhandler af LR Health and Beauty Systems produkter

Kunne du tænke dig at tjene ekstra penge i din fritid?

Kom hurtigt igang:
1. Udfyld og print ansøgning – KLIK her
2. Send ansøgningen til:

PlejeProdukter.dk
Jørgen Schunck
Teglværksvej 8A
4200 Slagelse
Danmark

Mere information:

Vi kan tilbyde dig, at blive forhandler af eksklusive produkter til personlig pleje, til både kvinder, mænd og børn. Du kan blive forhandler af verdenskendte Aloe Vera produkter, eksklusive parfumer, produkter til pleje af krop og sjæl samt mange andre produkter.

Fælles for dem alle er, at de er af en enestående god kvalitet, og til en pris som alle har råd til.

LR-International

Firmaet som producerer disse produkter hedder LR-International, og er repræsenteret i over 23 lande, heriblandt Danmark siden 1992. Fabrikken ligger i Ahlen i Tyskland og har over 700 ansatte. Blandt dem arbejder flere af Europas førende biokemikere og dermatologer.
LR-International omsætter hvert år for flere milliarder kroner, og er blandt de største producenter af bl.a. Aloe Vera produkter.

LR-Internationals produkter er dermatologisk testet, dvs. ikke testet på dyr, men på mennesker. Langt de fleste af produkterne er desuden allergitestet.

Produkterne kan ikke købes i butikkerne, men kun igennem uafhængige forhandlere som f.eks. dig.

Grunden til at LR-International har valgt denne unikke salgsmåde, at for at holde omkostningerne på markedsføring og distribution nede, og det er derfor muligt at sælge produkterne til en pris som ligger langt under hvad produkter, af tilsvarende kvalitet og egenskaber, koster i butikkerne.

Kundekort til rabat og indtjening

Fordele som forhandler:
– Produkterne købes direkte hos LR-International i Åbenrå
– Du tjener minimum 30 % på de varer du sælger
– Der findes bonusordninger som gør, at du kan tjene helt op til 53 %!!
– Du får et LR-International rabat kort, som giver rabat i mange virksomheder i både Danmark og udlandet
– Du bestemmer selv hvor meget tid du vil bruge på at sælge varer, de flere sælger kun i deres fritid, men mange forhandlere, verden over, har taget springet og sagt deres arbejde op, for at sælge på fuld tid.
– Du kan arbejde hjemmefra.
– Du kan opnå skattefordele på transport, materialer osv osv ligesom enhver anden virksomhed
– Både mand og kone kan arbejde sammen som et team
– Du har en ubegrænset mulighed for vækst og indtjening.

En attraktiv BIL BONUS ordning. Allerede fra du har opnået at blive Teamleder venter der bonus til anskaffelse af en LR bil. Jo bedre man klarer sig jo større biler er der tale om. Herunder ses billede af Susanne og Jørgen Schuncks første LR bil:

Jørgen og Susanne Schuncks LR bil

Du kan også vælge, at blive forhandler for at spare penge på de produkter du køber til eget forbrug, der er nemlig ingen krav om minimums køb, ud over at du skal købe for min 200 kr. hver gang du bestiller varer hos LR-International.

Som forhandler står du aldrig alene:
– Du kan altid kontakte vedkommende som har introduceret dig for LR-International
– Du kan altid kontakte LR-International i Åbenrå og søge råd og vejledning
– Du vil løbende blive tilbudt kurser og uddannelse på de produkter du sælger
– Du kan altid finde information om produkterne, LR-International og meget meget mere på LR-Internationals lukkede hjemmeside, som alle forhandlere for adgang til.

Her et billede fra oktoberfesten 2009 af Kasper Hvid Voldstedlund (Kasper Hvid Voldstedlund) til højre og Ilhan Dogan (Meget succefuld LR partner) til venstre 🙂

Ilhan Dogan og Kasper Hvid Voldstedlund forhandler LR produkter

Grib denne enestående chance!

Det eneste der kræves af dig, før du har dine første varer i hånden er, at du bliver oprettet som forhandler, og dermed får din kode til LR-Internationals hjemmeside hvor du bl.a. bestiller dine varer.

For at blive oprettet som forhandler kræves kun, at du har 700,- kroner. For dette beløb får du informations materialer, kataloger og brochurer. Derudover kan du frit vælge varer, blandt LR-Internationals store udvalg, til en værdi af 700 kroner. For 700,- kroner har du dine første varer, samt al den trykte information du skal bruge for at komme godt i gang.

Her kan du hente og se hvilke opstartstilbud vi tilbyder nye forhandlere.: Spar penge allerede på din første bestilling

Kort fortalt, er dette chancen som mange går og håber på. En mulighed for at tjene ekstra penge, når du har tid til det.

Selvfølgelig kræves der en indsats af dig, før du kan regne med at tjene rigtig mange penge, rigdom kommer jo ikke af sig selv. Men allerede fra dit første salg har du tjent penge, på en nem og sjov måde: penge som du ellers ikke ville have tjent. Så hvad venter du på ?

Hvis du kan tænke dig at blive oprettet som forhandler, eller hvis du har spørgsmål du ikke har fået svar på, så er du meget velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon eller ved at skrive til os på kontakt@plejeprodukter.dk

NB: Husk at tilføje dit telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.