Hvad er BMI?

Body Mass Index (engelsk for legemsmasseindeks), er en matematisk formel for en sammenhæng mellem en persons højde og vægt. Det bruges til at estimere under- og overvægt.

Beregn dit BMI her.:

Indtast din vægt i kilo:
Indtast din højde i centimeter:


Dit BMI-tal er:

BMI skala:
BMI under 18,5 = undervægt
BMI mellem 18,5-24,9 = normalvægt
BMI over 25-29,9 = overvægt
BMI over 30 = fedme

BMI er kun et fingerpeg:
Body Mass Index er kun en estimering og kan ikke benyttes som et 100% endegyldigt svar på om man er over/undervægtig. Der er flere ting der ikke tages højde for i denne beregning så som, køn, kraftig knoglebygning og personens muskelmasse. Det er bestemt muligt at have et BMI på over 25 uden at være overvægtig. For mere præcise resultater kan man gøre brug af en fedtprocentensmåling.

Grunde til overvægt/fedme:
Usund kost er ikke altid den eneste grund til overvægt og fedme. Overvægt skyldtes som regel flere faktorere. Her iblandt søvnmangel, mangel på motion og “stress”.

På PlejeProdukter.dk:
Her på plejeprodukter.dk har vi flere produkter der kan bruges i forbindelse med en sundere livsstil og vægttab. Vi har figuaktiv måltidserstatning der hjælper til bedre kontrol over din vægt.
Aloe Vera drikkegel, Vita Aktiv og Cistus urte tee er gode supplementer til et sundere liv, da de som kosttilskud er vitamingivende.