Pressemeddelelse

Aabenraa, den 29. juni 2009

Topmodellen Marcus Schenkenberg kreerer sin egen parfume !

Marcus Schenkenberg, den mest succesrige og højest betalte topmodel i verden, som flere gange er blevet betegnet som “the sexiest man alive“, er kendt for sit top-professionelle samarbejde med internationale designere blandt andet Calvin Klein og Gianni Versace og har samtidig præget forsiderne på mange top modemagasiner herunder Vogue og Elle.

Nu indledes en ny æra for Marcus, idet han i samarbejde med LR Health & Beauty Systems har udviklet sin helt egen personlige duftserie – et samarbejde som er en verdensnyhed, idet Marcus er den første mandlige topmodel, som får sin egen duftserie.

“Blandt kvindelige topmodeller er det helt almindeligt, at man har sin egne produkter som dufte eller modekollektioner – det er det ikke endnu blandt mandlige modeller”, siger Marcus og fortsætter: “Jeg har nu mulighed for at realisere mig selv stærkere og lade mine fans få del i min livsstil.”

Marcus Schenkenberg har været med i udviklingen og haft stor indflydelse på udvikling af formlen på sin duft i tæt samarbejde med LRs duftkreatører. “Det har været vigtigt for mig, at duften afspejler mig og min personlighed”, udtaler Marcus.

Duften er afslappet og samtidig elegant, den præsenteres i en flakon, der er moderne og urban – og som afspejler en topmodel i et storbyimage.
Dermed kommer Marcus med i det bedste selskab og følger i sporet på en række kendte personer, som Boris Becker, Heidi Klum, Michael Schumacher og Leona Lewis, som også har succes med deres egne duftserier udviklet og distribueret i samarbejde med LR Health & Beauty Systems.

Den nye Marcus Schenkenberg duft kommer på markedet den 1. juli 2009 og kan købes gennem LR Health & Beauty Systems.

LR Health & Beauty Systems er et af Tysklands bedst kendte skønheds- og livsstilsvirksomheder. Med hovedsæde i Ahlen v/Dortmund fremstilles kosttilskud så vel som sundheds og skønhedsprodukter efter kvalitetsprincippet “Made in Germany”.

LR Health & Beauty Systems blev grundlagt i 1985. I dag, 24 år senere, er kosmetik samarbejdet, med 30 datterselskaber og 300.000 selvstændige salgspartnere verden over, en af Europas ledende direkte salgsvirksomheder og siden 2004 en del af den private investerings gruppe APAX Europe.

Det danske datterselskab er beliggende i Aabenraa, hvor 20 medarbejdere servicerer og leverer direkte fra lager til LR Partnere i Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Island og Grønland.

LRs mål er at kombinere aspekterne af kvalitet, livsstil og innovation med hinanden. Samtidig er der fokus på at udvikle unikke og uforlignelige produkter og at igangsætte innovative trends.

Et eksempel på dette er introduktionen af samarbejdet med internationale og kendte stjerner tilbage i 2001: Michael Schumacher gik først ind i ræset med kosmetik virksomheden og udviklede sin egen LR Men’s Collection – starten på en succesfuld ide og et godt samarbejde.

I mellemtiden, har LR fået mange etablerede og kommende stjerner med. Herunder topmodellen Heidi Klum, Sarah Connor, Carmen Electra og Christina Aguilera, Boris Becker og Ralf Moeller. I 2009 indledtes et nyt stjerne-samarbejde med sangkometen Leona Lewis og den mandlige topmodel Marcus Schenkenberg.

Her på plejeprodukter kan du finde stjernerne i vores sectioner parfume til mænd og parfume til kvinder.

Ønsker du yderligere information om at blive forhandler af disse produkter kan du læse mere her: Bliv LR forhandler