Microsilver fra LR

oprettet d. under MicroSilver

Microsilver fra LR:

 

Der findes hos LR en hel serie af produkter under brandet Microsilver, herunder beskrives hvad brandet dækker over.

 

Hemmeligheden bag de antibakterielle MICROSILVER PLUS produkter fra LR er det unikke, virksomme stof Microsilver BG™. Det består af rent sølvpulver med en højporøs, svampet overfladestruktur og giver MICROSILVER produkterne den sølvgrå farve - det tydelige kvalitetsmærke.

Sølv er i flere hundrede år blevet anvendt som et effektivt værn mod bakterier. Perserne anvendte forsølvede drikkebægere, og man sagde, at mælken kunne holde sig frisk længere, når man lagde en sølvmønt i den.

 

Hvad er Microsilver BG™?

MICROSILVER BG™ er højporøst sølv (sølvpulver, partikelstørrelse ca. 11,6 μm) med en svampeagtig overfladestruktur.

Det har en stor, antimikrobiologisk aktiv overflade, og den virkning udnytter vi i produkterne i MICROSILVER PLUS serien til kosmetisk hudpleje og tandpleje.

Hvordan virker Microsilver BG™?

Microsilver BG™ reducerer antallet af uønskede mikroorganismer på huden og i mundhulen (f.eks. bakterier) og forhindrer ny bakterievækst.

Hvordan fremstilles Microsilver BG™?

Enkelte sølvatomer udvindes af en ren sølvtråd under vakuum og med stærkstrøm, og de samler sig derefter til uregelmæssige mikrostrukturer. Det giver den svampeagtige overflade, der kan ses i mikroskop. Mellemrummene mellem mikrodelene er så små, at der er tale om et nanoporøst materiale. Sølvpulveret er mikrorent og helt uden spor af andre metaller.

Hvorfor anvender man højporøst sølv?

Vores højporøse sølv med den svampeagtige overfladestruktur og stabil partikelstørrelse virker kun på hudens og tændernes overflade. Det trænger ikke ind i huden eller slimhinderne. Microsilver BG™ indeholder ikke nanopartikler. Der er ingen kendte bivirkninger.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar